Dienstverlening waarbij flexibiliteit, efficientie en veiligheid centraal staan

Over Vinotra

Vinotra verzorgt bunkering en transport van olieproducten over de waterwegen voor zowel majors als independents met onze vloot bestaande uit eigen schepen en time charters. Zo kunnen we altijd een passende oplossing bieden voor onze klanten.

Het werkgebied van Vinotra is gesitueerd in de zeehavens van het FARAG gebied: Vlissingen, Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Terneuzen, Gent & de zeehaven van zeebrugge.

tanker laden terminal

Veelzijdige vloot

We beschikken over een vloot schepen met een laadvermogen van tussen de 1.000 tot 13.000 ton om olieproducten te vervoeren.
Image

Dubbelwandige schepen

Onze moderne schepen voldoen aan de hoogst gestelde eisen en zijn dubbelwandig uitgevoerd om milieu en omgeving te beschermen.

Onze beleidsregels

Streven naar hoogste kwaliteitsnorm, vertaalt zich naar een aantal parameters; veilig werken, met het doel te streven naar een zéro incidenten beleid, is de belangrijkste beleidsregel.

01

Flexibiliteit

02

Bereikbaarheid

03

Betrouwbaarheid

04

Duurzaamheid

Transport

Transport van minerale olie
Vinotra B.V. is een onafhankelijke vervoerder van olie die minerale oliën transporteert van en naar raffinaderijen of opslagplaatsen. Dit voor verschillende doelgroepen zoals majors, independents en traders.

Bunkering

Levering van brandstof aan zeevaart
Vinotra B.V. profileert zich als een onafhankelijke vervoerder voor bunkeringen in het ARA gebied. Dit voor zowel de majors als independents. Onze dubbelwandig lichters voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met een bunkergiek.