Visie

Visie Vinotra B.V.

topaz citrine

 

Missie

Vinotra is een betrouwbare partner voor uw vervoer van minerale oliën. We kunnen ons beroepen op een veelzijdige, moderne vloot voor al uw transporten en bunkeringen.

Visie
We trachten in de toekomst te beschikken over de meest efficiënte, milieuvriendelijke lichters.

 

vinotra bunkering transport

Expertise- en Innovatiecentrum

Het Expertise- en Innovatiecentrum Binnenvaart is het Programmabureau voor het Innovatieprogramma voor de binnenvaart en het Programmabureau voor Expertiseontwikkeling.

Meer lezen

 

Ebis

EBIS, het Europese Binnenvaart Inspectie Systeem, is operationeel geworden op 1 juli 1998. EBIS is ontwikkeld door de olie - en chemische industrie als onderdeel van de zelfverplichting, de veiligheid van tankvaart op een hoger niveau te brengen.

Meer lezen

 

Innovatie

In de binnenvaart worden voortdurend technische vernieuwingen doorgevoerd. Zeker Nederland loopt hierin voorop. Dit maakt de Nederlandse binnenvaartvloot niet alleen de grootste van Europa, maar ook de modernste vloot van de wereld.

Meer lezen

 

Het innovatieve schip Vinotra 10

vinotra10 laden esso
 

Motortankschip Vinotra 10

De Vinotra 10 is in de eerste plaats een bunkerschip, gebouwd als C-klasse tanker en kan daardoor chemische producten vervoeren. Het schip kan ook de Rijn op. De capaciteit is 12.700 m3, wat overeenkomt met 400 tankwagens.

Contact gegevens

Vinotra B.V. 

Brugsteen 4
4815 PL Breda
Nederland
Telefoon +31 (0) 85 064 60 40
After hours nummer +31 (0) 85 064 60 40 (24/7)
Fax +31 (0) 76 542 27 00
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.vinotra.com